Kiinnostaisiko sinua jakaa vinkkejä tai näkemyksiäsi? Oletko vinkkibloggaaja? Haluatko osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun? Kenties haluat jakaa kokemuksiasi, kertoa päivästäsi, piristää muistoillasi. Ehkä tarinasi pelastaa toisen päivän, ehkä se toimii lukijan vertaistukena. Oletko innokas valokuvaaja? Värittäisivätkö kuvasi Pohjois-Karjalan Mielenterveydentuki ry:n blogia?

Aluksi voit kirjoittaa tekstiä ulos sellaisenaan. Unohda itsekriittisyys. Anna tyylisi ja äänesi näkyä. Mitä enemmän kirjoitat sitä selvemmäksi oma kirjoitustyylisi käy. Myöhemmin, niin halutessasi, hio tekstiäsi, oikolue ja muotoile. Lopuksi voit antaa kirjoituksesi jollekin luettavaksi. Mutta muista, että pääasia ei ole pilkunviilaus vaan sinä ja sinun tarinasi. Ole hyvä, olet hyvä!

Blogiin voit kirjoittaa nimelläsi, nimimerkillä tai anonyymisti. Kirjoituksesi voit lähettää osoitteeseen toimisto@pkmielenterveydentuki.fi

Muutama sääntö

  • Julkaistavan kirjoituksen tulee olla hyvän maun mukaista, se ei saa olla rasistista eikä herjaavaa.
  • Teksti ei saa olla loukkaavaa eikä hyökkäävän provosoivaa.
  • Tekijänoikeuksia tulee kunnioittaa. Eli jos lainaat jonkun toisen tekstiä tai muuta sisältöä, esimerkiksi kuvia, noudata lainsäädäntöä. Siteeratuissa teksteissä mainitse alkuperäislähde ja kuvien käyttöön voit tarvita luvan.