Joensuun kulttuuripajahanke – Kulttuuripaja Kuohu

Kaipaatko arkeesi jotain mielekästä tekemistä? Olisitko kiinnostunut tapaamaan toisia samoista asioista kiinnostuneita? Tarvitsetko tukea tai ohjausta jossain asiassa? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tule tutustumaan kulttuuripaja Kuohun toimintaan!

Kulttuuripaja Kuohun toiminta on suunnattu 18-35 -vuotiaille nuorille aikuisille, jotka haluavat vahvistaa mielen hyvinvointia itsensä toteuttamisen ja luovan yhdessä tekemisen kautta.

Hankkeen rahoittaa STEA ja hankkeen hallinnoinnista vastaa Pohjois-Karjalan Mielenterveydentuki ry. Toiminnan tavoitteina on edistää nuorten elämänhallintaa ja toimintakykyä, sekä omien vahvuuksien tunnistamista ja niiden esille tuomista. Lisäksi tavoitteena on nuorten sosiaalisten suhteiden lisääntyminen. Hankkeen työntekijöiltä saa yksilöllistä tukea ja ohjausta esimerkiksi tulevaisuuden suunnitteluun kuten opiskelu-tai työpaikkojen hakuun tai keskeytyneiden opintojen jatkamiseen. Kulttuuripaja-ja vertaisohjaajatoiminta on tarkoitus vakiinnuttaa osaksi nuorille aikuisille tarjottavia palveluja.

Koulutamme kulttuuripajalla vertaisohjaajia suunnittelemaan ja ohjaamaan toimintaa, jotta pajasta tulisi mahdollisimman paljon kävijöidensä näköinen. Kuohussa on mahdollisuus tehdä sitä mistä unelmoi sekä kokeilla ja oppia uutta yhdessä muiden kanssa. Vahvuuslähtöinen tekeminen on se meijän juttu ja jokaiselta varmasti löytyy oma vahvuus, jonka voisi kulttuuripajalle tuoda!

Tarjoamme ryhmien lisäksi rennon ja kaikille 18-35-vuotiaille avoimen kohtaamispaikan, minne on helppo tulla ideoimaan, luomaan, kohtaamaan, innostumaan tai vaikka vaan kuluttamaan sohvaa. Kulttuuripajan toimintaan osallistuminen on täysin maksutonta ja vapaaehtoista eikä mitään ennakkotaitoja tai –tietoja tarvita.

Toimintaan on helppo tulla mukaan varaamalla itsellesi alkuhaastatteluaika, jolloin keskustelemme yhdessä omista mielenkiinnonkohteistasi ja siitä, mitä juuri sinä haluaisit kulttuuripajalla tehdä. Varaa aika ottamalla yhteyttä ohjaajiin.

Yhteystiedot:

Koskikatu 11 D 56
80100 Joensuu

Aukioloajat ma ke ja pe klo 10-16, to klo 12-18

Katso sijainti kartalla

Ohjaaja
Sanna Pulkkinen
p. 044 237 8987
sanna.pulkkinen@pkmielenterveydentuki.fi

Ohjaaja
Mirkka Sarkkinen
Poissa 1.2.2024 – 10.6.2024
mirkka.sarkkinen@pkmielenterveydentuki.fi

Ohjaaja
Sara Kosonen
Poissa 10.4.2024 – 20.2.2025
sara.kosonen@pkmielenterveydentuki.fi