Pohjois-Karjalan Mielenterveydentuki ry:n hallitus käynnistää juhlavuotemme kunniaksi suunnittelukilpailun pöytästandaarin suunnittelemiseksi. Pöytästandaarin aihe ja idea ovat vapaat. Hallitus kuitenkin toivoo, että yhdistyksen nykyinen logo olisi standaarissa ja lisäksi väreinä käytettäisiin virallisia Karjalan värejä, jotka ovat punainen, hopea ja kulta. Väreistä tarkemmin tietoa heraldiset lippuvärisuositukset-osiossa.

Osallistuminen

Kilpailu on avoin kaikille. Osallistua voi enintään kahdella työllä per henkilö.

Oikeudet

Osallistuja luovuttaa kaikki työn käyttöoikeudet yhdistykselle rajoituksetta. Osallistuja ei voi antaa kyseisiä oikeuksia muille.

Kilpailutöiden toimittaminen

Osallistuvat työt tulee toimittaa 7.5.2021 mennessä Kohtaamispaikka MieTelle osoitteeseen Kirkkokatu 18a A, 80100 Joensuu. Työn tulee olla kirjekuoressa ja töihin tulee merkitä nimimerkki. Kirjekuoren sisällä tulee olla toinen kirjekuori, jonka sisällä on työn suunnittelijan nimi ja yhteystiedot.

Töiden arviointi

Työt arvioi yhdistyksen hallitus käyttäen halutessaan asiantuntijoita. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota visuaalisen ilmeen lisäksi yhdistyksen tarkoituksen esille tulemisen viirin välityksellä.

Palkitseminen

Paras työ palkitaan. Voittajan nimi julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla, Facebookissa, jäsenkirjeessä sekä mahdollisesti muussa tiedotuksessa.

Lisätiedot

Anni Pesonen, p. 044 760 5790 anni.pesonen@pkmielenterveydentuki.fi