Etsitkö työtä, jolla on merkitystä? Jos vastasit myöntävästi, tervetuloa ohjaajaksi Yhteisötalo Kotikievarin tai Jokikievarin lämminhenkiseen työyhteisöön!

Etsimme joukkoomme Joensuuhun kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Toinen paikka on mielenterveyskuntoutujien palveluasumisen yksikössä Yhteisötalo Kotikievarissa ja toinen nuorten tuetun asumisen yksikössä Yhteisötalo Jokikievarissa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa olevat työsuhteet, joiden aloitusajankohdat ovat sovittavissa. Arvostamme psykiatrisen hoitotyön tuntemusta, asiakaslähtöisyyttä, innovatiivisuutta, työryhmätaitoja sekä ryhmäohjaajan osaamista.

KOTIKIEVARISSA on 21 asukaspaikkaa. Ohjaajana vastaat asukkaan kuntoutumisesta yhdessä työparin kanssa. Sairaanhoitajana vastaat lääkehoidon asioista. Iltaisin ja viikonloppuisin huolehdit myös ruokailuiden järjestämisestä. Henkilökuntamme koostuu sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Työ on 2-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin klo 8-20 välillä. Työvuoroihin voit vaikuttaa toiveiden muodossa. Lisää tietoa toiminastamme https://www.pkmielenterveydentuki.fi/asumispalvelut/yhteisotalo-kotikievari/

JOKIKIEVARISSA on 17 asukaspaikkaa. Teemme kaksivuorotyötä klo 8-21 välillä maanataista perjantaihin. Viikonloput ovat vapaita. Asukkaamme on 16-29 vuotiaita lastensuojelun jälkihuollossa olevia nuoria tai mielenterveystyön asiakkaita. Henkilökuntamme koostuu sairaanhoitajista, sosionomeista ja ammatillisesta erityisopettajasta. Eduksi katsotaan osaaminen lastensuojelutyöstä sekä neuropsykiatrisen valmentajan pätevyys. Lisää tietoa toiminastamme https://www.pkmielenterveydentuki.fi/asumispalvelut/yhteisotalo-jokikievari/

Työ sisältää sekä Koti- että Jokikievarissa yksilö- ja ryhmäohjausta, voinnin arviointia sekä verkostotyötä. Työ edellyttää joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, ohjaustaitoja sekä kykyä ottaa vastuuta yksikön toiminnasta. Tuemme tiedollista ja taidollista kehittymistäsi hyvällä perehdytyksellä. Arvostamme psykiatrisen hoitotyön tuntemusta, asiakaslähtöisyyttä, innovatiivisuutta, työryhmätaitoja sekä ryhmäohjaajan osaamista. Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus G22D

Hakuaika päättyy 18.9.2022 klo 24.00

Hakemukset liitteineen osoitteeseen: rekry@pkmielenterveydentuki.fi
Lisätietoa yhdistyksestä työantajana https://www.pkmielenterveydentuki.fi/

Lisätiedot:

Yhteisötalo Kotikievari
Marjo Kupiainen
marjo.kupiainen@pkmielenterveydentuki.fi
p. 044 550 2039

Yhteisötalo Jokikievari
Tuula Antikainen
tuula.antikainen@pkmielenterveydentuki.fi
p. 044 550 3134