Kohtaamispaikka Torikievari

Kohtaamispaikka ToriKievari

Joensuun keskustassa Suvantokadulla toimii kaikille yli 65-vuotiaille ikäihmisille avoin matalan kynnyksen kohtaamispaikka ToriKievari. Toiminnan rahoittaa STEA ja hankkeen hallinnoinnista vastaa Pohjois-Karjalan Mielenterveydentuki ry. Toiminnan tavoitteena on edistää Joensuun seutukunnan ikääntyvien henkilöiden mielenterveyttä, ehkäistä syrjäytymistä sekä yksinäisyyttä. Lisäksi tavoitteena on edistää fyysistä kuntoa sekä edesauttaa hyvää ravitsemusta.

ToriKievariin voi poiketa juomaan kahvia tai teetä, lukemaan lehtiä, käyttämään tietokonetta tai vain olemaan. ToriKievarissa ja sen ulkopuolella järjestetään erilaista ryhmätoimintaa, harrasteryhmiä ja retkiä, joita suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa. ToriKievari toimii neuvonta- ja ohjauspaikkana sekä voimaannuttavana vertaistukipaikkana ikäihmisille.

ToriKievari on auki osittain myös iltaisin, viikonloppuisin sekä juhlapyhinä, jolloin useimmat ikäihmisille suunnatut paikat ovat kiinni. Kohtaamispaikka on auki myös kesäisin. ToriKievarissa työskentelee kaksi kokoaikaista ja yksi osa-aikainen työntekijä.

ToriKievari toimii Karelia ammattikorkeakoulun ja Voimalan yhteistyötahona sekä opiskelijoiden harjoittelupaikkana. Muita yhteistyökumppaneitamme ovat Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys / Ikaros-hanke, Joen Severi ry sekä Siun Sote.

Torikievarin viikko-ohjelma on luettavissa Torikievarin facebook sivulta.

Yhteystiedot:

Suvantokatu 6,
80100 Joensuu

Aukioloajat tipe klo 10.00 – 17.00, la klo 9.00 – 13.00

Katso sijainti kartalla

Vastaava ohjaaja
Riitta Kurki
p. 044 752 1630
riitta.kurki@pkmielenterveydentuki.fi

Ohjaaja
Liisa Pesonen
p. 044 550 3130
liisa.pesonen@pkmielenterveydentuki.fi

Ohjaaja
Auvo Ryynänen
p. 044 720 0035
auvo.ryynanen@pkmielenterveydentuki.fi